Siirry sisältöön
Tapahtumassa Uutuuksia ja tarjouksia

Hands on
-kierrokset

Hammaslääkäripäivien Hands on -kierrokset tuovat esiin uutuudet

Maksuttomilla kierroksilla kierretään näyttelyosastoilla, ja tutustutaan eri valmistajien laitteisiin ja tuotteisiin. Tule mukaan!

Uudistettu Hands on- ohjelmakonsepti

Näyttelyssä mukana olevilla yrityksillä on mahdollista järjestää valmiiksi aikataulutettua Hands on –ohjelmaa osastoillaan, joissa kävijät pääsevät kokeilemaan ja vertailemaan eri valmistajien laitteita ja tuotteita.

Hands on -sessiot aikataulutetaan etukäteen, jonka avulla varmistetaan, että saman kategorian alla olevat ohjelmasessiot eivät mene päällekkäin.

Ei ennakkoilmoittautumista

Sessiot järjestetään perinteisesti yritysten omilla osastoilla, mutta tänä vuonna ilman ennakkoilmoittumisia. Kävijät saapuvat sessioihin itsenäisesti, ilman opastettua kierrosta.  

Sessioita järjestetään torstaina sekä perjantaina ja yrityksien on mahdollista ilmoittautua mukaan yhden tai molempien päivien Hands on -ohjelmaan. Yhden Hands on -session pituus on 15–20 minuuttia riippuen ohjelman luonteesta. Yritys voi järjestää näyttelypäivien aikana yhden tai useamman Hands on -session. Yhden session aikana on tarkoitus keskittyä yhden kategorian alla oleviin tuotteisiin / laitteisiin esimerkiksi skannerit, juurihoito, oikomishoito jne.

.


Miten osallistut?

Maksuttomilla Hands on -kierroksilla on mahdollisuus tutustua ja kokeilla alan uutuuksia.

Tänä vuonna kierrokset toteutetaan ilman ennakkoilmoittumisia. Kävijät saapuvat ennakkoon aikataulutettuihin sessioihin yritysten osastoille itsenäisesti, ilman opastettua kierrosta.