Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Hammaslääkäri-päivät

Hammaslääkäripäivät on Suomen suurin hammaslääketieteen koulutustapahtuma ja näyttely.

Näyttelyalue

Hammaslääkäripäivien näyttelyalue tarjoaa alan parasta osaamista monipuolisesti eri näytteilleasettajilta!  

Näyttelyalueella pääset konkreettisesti näkemään ja kokemaan hyödyllisiä tietoja ja taitoja alan eri yrityksiltä ja ammattilaisilta,, ja alue tarjoaa mahdollisuuden pysyä ajan tasalla alan kehityksestä sekä löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Tutustu uusimpiin tuote- ja palveluratkaisuihin, verkostoidu alan toimijoiden kanssa ja fiilistele tapahtumaa rennossa hengessä yhdessä työkavereidesi kanssa!  

Näyttelyalue on avoinna to-pe 7.-8.11.2024.

Luennot

Suomen Hammaslääkäriseuran Apollonian järjestämä luento-ohjelma on monipuolinen ja informatiivinen kokonaisuus, joka kattaa laajasti hammaslääketieteen eri osa-alueet.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna Yhdessä potilaan parhaaksi – Tillsammans för patientens bästa.

Luento-ohjelma järjestetään ke-pe 6.-8.11.2024.

Uutta Hammaslääkäripäivillä

Näyttelyalueen ohjelmalava

Vuonna 2024 näyttelyalueella nähdään uutuutena kansainvälinen ohjelmalava, joka tarjoaa kävijöille asiantuntijoiden puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista. Lavan ohjelma toteutetaan yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien kanssa ja se tarjoaa mahdollisuuden tulla maksutta kuulemaan kansainvälisiä näkemyksiä ja puheenvuoroja liittyen esimerkiksi uusiin innovaatioihin ja tekniikoihin, ajankohtaisiin aiheisiin ja tutkimuksiin. 

Hands on -kierrokset

Näyttelyalueen maksuttomilla Hands on -kierroksilla on mahdollisuus tutustua ja kokeilla alan uutuuksia käytännönläheisellä tavalla.

Tänä vuonna kierrokset toteutetaan ilman ennakkoilmoittumisia. Kävijät saapuvat ennakkoon aikataulutettuihin sessioihin yritysten osastoille itsenäisesti, ilman opastettua kierrosta.