Osasto 2f21

Dürr Dental SE

Dürr Dental on ollut lääketieteellisen tekniikan suunnannäyttäjä jo yli 75 vuoden ajan. Monista yrityksen kehittämistä tuotteista ja ratkaisuista onkin tullut alan standardi. Dürrin innovatiiviset järjestelmäratkaisut helpottavat osaltaan vastaanottojen arkea.

Näytteillä on mm:
- Dürrin kattava hygieniajärjestelmä. Uutuutena kätevät, tehokkaat ja materiaaliystävälliset desinfiointiliinat FD366 sensitive Top wipes ja FD322 Top wipes. Jo vuonna 1965 Dürr Dental kehitti Orotol -tuotteen myötä ensimmäisen imulaitteiden desinfiointiaineen. Se oli alku osaamisemme jatkuvalle kehittämiselle. Tänä päivänä hammasvastaanotot ja laboratoriot kaikkialla maailmassa luottavat Dürrin hygieniajärjestelmään, mikä nostaa hygieniatasoa ja lisää työ- ja potilasturvallisuutta.
- Lunos® -profylaksia-järjestelmä. Uusi vesiliukoinen profylaksiajauhe innovatiivisella puhdistavalla trehaloosilla sekä koneellisesti puhdistettava ja autoklavoitava MyLunos -jauhepuhdistin vaihdettavalla säiliöllä. Optimaalisesti yhteensopivat Lunos®-tuotteet takaavat kirkkaamman hymyn ja maksimaalisen virtaustehon vastaanotollanne. Esittelyssä myös uusi MyLunos Perio.
- kattava valikoima hygieniatekniikan tuotteita, kuten Hygosuc: automaatinen imujärjestelmän puhdistus ja desinfiointilaite, Hygosonic ultraäänipesuri, uusi Hygopac View kuumasaumaaja. Tule paikan päälle tutustumaan!
- paineilma- ja imujärjestelmälaitteet vastaanottojen ja hammaslaboratorioiden tarpeisiin.
- digitaalisessa kuvantamisessa Dürr Dentalin VistaScan kuvalevyjärjestelmä tarjoaa erottelukyvyltään erinomaisia kuvia. Järjestelmä täyttää kovimmatkin diagnostiset vaatimukset. Dürr Dentalin suu- ja kariesdiagnostiikka kamerajärjestelmä on erinomainen apuväline hammashoidossa. Sen avulla potilasviestintä, kariesdiagnostiikka ja dokumentaatio ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Tervetuloa osastollemme 2F21 tutustumaan tuotteisiimme ja kuulemaan lisää ratkaisuistamme!

Lisätietoja yrityksestä ja tuotteistamme löytyy sivulta: http://www.duerrdental.fi