Skip to content

Hammaslääkäripäivien näyttelyalueelle kootaan jälleen Areena lavalle DigIT PopUp -ohjelmaa, jossa tutustutaan alan uusimpiin digiratkaisuihin.

Tänä vuonna DigIT PopUpin aiheina on Teknologiaratkaisuja hammaslääkäreiden avuksi sekä Hammaslääkärin toinen rooli – Keskustelu yrittäjyydestä.

Teknologiaratkaisuja hammaslääkäreiden avuksi

Torstaina ja perjantaina klo 12:30 Areena-lavalla nähdään Koite Health Oy:n Tommi Pätilä ja Sakari Nikinmaa kertomassa uudesta innovatiivisesta LED-valoterapiaa hyödyntävästä PDT-laitteesta. Suun terveyttä edistävä antibakteerinen fotodynaaminen terapia perustuu valoherkistimen tuottamaan reaktiiviseen happeen, joka tappaa bakteereja. Kyseessä on hyvin luonnollinen ilmiö, sillä samalla menetelmällä toimivat myös valkosolut ja lehtivihreä.

Koite Health

Samalla Areena-lavalle pääsee esittelemään uutta hampaan paikkaustekniikkaa Rayo 3D-Toothfill Oy:n Pirkko-Liisa Tarvonen. Tekniikan mahdollistaa digitaalinen kuvantaminen ja 3D-tulostus. Tekniikalla päästään vain muutaman millimetrin tuhannesosan tarkkuuteen, joten hammastäytteen istuvuus on niin tarkka kuin se vain voi olla. Täytteen tavoitteena on kestää koko elinikä eikä täytteen ja hampaan väliin jää istuvuutensa ansiosta juuri lainkaan kasvualustaa bakteereille.

Rayo 3D-Toothfill

Hammaslääkärin toinen rooli – Keskustelu yrittäjyydestä

Lauantaina Areena-lavalla keskustellaan Healthtech Finlandin toimitusjohtaja Saara Hassisen johdolla hammaslääkärien yrittäjyydestä.

Tutustu koko ohjelmaan

Tutustu ohjelmaan