Skip to content

Hammaslääkäripäivät
12.–14.11.2020

 

 

 

 

Hammaslääkäripäivät tarjoaa tietoa, koulutusta ja kontakteja

Hammaslääkäripäivät on hammaslääketieteen suurin koulutus- ja näyttelytapahtuma Suomessa. Näyttelyn järjestää Messukeskus ja luento- sekä oheisohjelmasta vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia.

Vuosi 2020

Tänä vuonna näyttely on avoinna vain torstaina ja perjantaina.  Lauantaina luentojen yhteydessä näyttelystä on avoinna Järjestötori ja sen ympäristö. Areena-ohjelmalava tarjoaa maksutonta, korkeatasoista ohjelmaa torstaina ja perjantaina. Lavalla kuullaan huippuasiantuntijoita ja käsitellään ajankohtaisia aiheita, kuten

  • Vuorovaikutus ja potilaan kohtaaminen
  • Miten pandemia muutti opetusta ja terveydenhuoltoa
  • Suun terveyden edistäminen sosiaalisessa mediassa
  • Potilasvahingot

Koko vuoden 2020 ohjelma julkaistaan syyskuussa!

 

Maksuttomat Hands on -esittelyt

Hands on -esittelyt tapahtuvat näyttelyosastoilla. Aiheina tänä vuonna ovat koneellinen juurihoito ja protetiikan skannerit. Lisäksi järjestämme kierroksen, jossa esitellään hammaslääketieteen uusimmat laitteet ja kojeet. Sessioissa osallistujat jaetaan pienryhmiin, jotka opastetusti kiertävät esittelyjä pitävien yritysten osastoilla. Osallistuminen Hands on -sessioihin on maksutonta.

Verottaja sanoi ammattimessuille kyllä!

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kehittymään!