Skip to content

Hammaslääkäripäivät näyttely 2021

Koulutusohjelmasta vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia.

Katso Areena-lavan ohjelma
Verkostoidu Hammaslääkäripäivillä
Tule Messukeskukseen ja voita ilta terassisaunalla!

Hammaslääkäripäivät tarjoaa tietoa, koulutusta ja kontakteja

Hammaslääkäripäivät on hammaslääketieteen suurin koulutus- ja näyttelytapahtuma Suomessa. Näyttelyn järjestää Messukeskus ja luento- sekä oheisohjelmasta vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia.

Areena-lavan ohjelma on nyt julkaistu. Kaikki Hammaslääkäripäivien näyttely- ja luentokävijät ovat tervetulleita seuraamaan ilmaista Areena-lavan ohjelmaa.

Areena-lavan OhjelmaKoko ohjelmaMukana olevat yritykset

 

Avajaiset

Hammaslääkäripäivien avajaistilaisuus järjestetään torstaina klo 16.30. Tilaisuuden avaa Apollonian puheenjohtaja professori Leo Tjäderhane. Tilaisuudessa kuullaan myös valtiovallan sekä Hammaslääkäriliiton tervehdykset, jaetaan palkintoja ja kunniamainintoja sekä kuullaan futuristi ja tietokirjailija Elina Hiltusen Key Note – Minkälaisia ovat työ ja koulutus vuonna 2030. Kaikki Hammaslääkäripäivien kävijät ovat tervetulleita avajaisiin Äyräpää-saliin. Katso sijainti kartalta.

 

Suosittu Happy hour

Perjantaina klo 16.30 järjestämme suositun Happy hour -tilaisuuden näyttelyalueella. Ohjelmassa kuohuvaa ja rentoa seurustelua. Toivotamme kaikki kävijät lämpimästi mukaan!

Verkostoidu helposti Hammaslääkäripäivillä

Hammaslääkäripäivillä on käytössä verkostoitumistyökalu Brella. Se on sovellus, jonka avulla puheyhteyden avaaminen kiinnostavien yritysten ja henkilöiden kanssa on helppoa. Lue lisää ja lataa Brella. Se on ilmainen!

Lue lisää Hammaslääkäripäivien Brellasta

Suositut Hands On -kierrokset tulevat jälleen

Hands on -esittelyt tapahtuvat näyttelyosastoilla. Sessioissa osallistujat jaetaan pienryhmiin, jotka opastetusti kiertävät esittelyjä pitävien yritysten osastoilla. Yksi kierros kestää noin 1.5 – 2 tuntia.

Lue lisää

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän osaamisen kehittämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia tai jos messuvierailu on osa suurempaa muuta koulutuskokonaisuutta, vähintään tunnin osana laajempaa kokonaisuutta.

Nämä edellytykset täyttyvät ammattitapahtumissa helposti. Lähes poikkeuksetta ammattimessut tarjoavat laajan näyttelyn ja kymmenien tai jopa satojen yrityskontaktien ohella runsaasti ajankohtaisseminaareja, tietoiskuja, tapaamismahdollisuuksia ja muuta ohjelmaa.

Lue Verohallinnon tarkempi ohje koulutusvähennyksen perusteista ja laskentatavoista.