Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Hammaslääkäripäivät on hammaslääketieteen suurin koulutus- ja näyttelytapahtuma Suomessa. Näyttelyn järjestää Messukeskus. Koulutusohjelmasta vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia. Esillä ovat alan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä ajantasaista ohjelmasisältöä, koulutusta ja kohtaamisia.

Kehitä itseäsi

Hammaslääkäripäivillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi seuraamalla laadukasta ohjelmaa, tutustumalla alan uutuuksiin, tapaamalla ja verkostoitumalla uusien ja tuttujen kollegojen kanssa. Tapahtuma on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia luentoja sekä oheisohjelmaa!

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia järjestää Hammaslääkäripäivien luento-ohjelman sekä näyttelyn oheisohjelman.

Tutustu maksuttomaan ohjelmaan täällä Näkökulma -ohjelmapiste

Tutustu maksulliseen luento-ohjelmaan täällä > Apollonian ohjelma

Verottaja sanoi ammattimessuille kyllä!

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kehittymään!

Huom!

Näkökulma-ohjelmapisteen ohjelma on kaikille maksutonta, ks. alla. Hands on -klinikan demoihin tulee ilmoittautua etukäteen täällä. Apollonian luento-ohjelma vaatii ennakkoilmoittautumisen ja on maksullista, voit tutustua siihen täällä.